Zlaté slitky

Zlaté investiční slitky, tradiční uchovatelé hodnot

Zlaté slitky představují bezpečný přístav pro finanční úspory, neboť umožňují ochranu před inflací a zhodnocení vložených prostředků. Investiční zlato je zároveň osvobozeno od DPH. Seznamte se s nabídkou zlatých cihel a slitků.

  • ✓ Osvobozeno od DPH.
  • ✓ Široká škála hmotností.
  • ✓ Ryzí zlato od světových producentů.
KONTAKTUJTE NÁS

Prodej zlatých investičních slitků

Nabízíme prodej zlatých investičních slitků a cihel od švýcarských zpracovatelů drahých kovů Argor Heraeus a PAMP, rakouské mincovny Münze Östereich či australské mincovny Perth Mint. Na český trh dodáváme ražené zlaté slitky a lité zlaté cihly, pro jejichž výrobu bylo použito 24 karátové ryzí zlato.

Nominální hodnota není pro cenu zlatých cihel rozhodující, neboť cena je závislá na aktuální hodnotě zlata na burze a hmotnosti slitku. Na prodej nabízíme zlaté slitky s hmotností od 1 do 1 000 g. Originalitu investičního zlata je potvrzuje certifikát původu. Před poškozením chrání slitky plastové fólie. Veškeré investiční zlato v našem sortimentu disponuje londýnským standardem Good Delivery.

Nakupujte investiční zlaté slitky bez DPH

Výhodný prodej zlatých investičních slitků a cihel bez DPH nabízí TIWO, spol. s r.o. Slušovice. Naši kancelář naleznete ve městě Zlín. Pokud potřebujete poradit s prodejem, kontaktujte nás. Podívejte se také na výhodné stříbrné slitky, platinové slitky a populární stříbrné mince.