Zlaté mince

Zlaté investiční mince, bezpečný přístav pro finance

Investiční zlaté mince v sobě snoubí hodnotu investičního zlata s tematickou ražbou. Primární funkcí investičních zlatých mincí je dlouhodobé uchování hodnoty a zhodnocení vložených úspor. Pořízení zlatých mincí je navíc osvobozeno od DPH.

  • ✓ Mince ze světových mincoven.
  • ✓ Vysoká kvalita zpracování.
  • ✓ Osvobozeno od DPH.
KONTAKTUJTE NÁS

Prodej investičních zlatých mincí

Specializujeme se na prodej investičních zlatých mincí, za jejichž vyhotovením stojí renomovaní výrobci. V naší nabídce naleznete mince Wiener Philharmoniker, American Buffalo a Eagle, kanadské Maple Leaf, australské Kangaroo, čínské zlaté mince Panda či jihoafrické mince Krugerrand. Všechny mince obsahují pouze ryzí zlato a jejich hmotnost se pohybuje v rozmezí o 1/20 oz do 1 000 g.

Předností zlatých mincí je osvobození od DPH a vysoká celosvětová likvidita. Vyražená nominální hodnota navíc mince uzákoňuje za platidla. Díky těmto faktorům je výkup investičních zlatých mincí jednoduchý a rychlý. Vhodnou investiční příležitost nabízí také prodej zlatých slitků, stříbrných mincí a stříbrných slitků.

Objednejte si investiční zlaté mince

Myslete na svou budoucnost, investujte chytře a vyberte si investiční zlaté mince od společnosti TIWO, spol. s r. o. Slušovice. Naši kancelář naleznete ve městě Zlín. Máte-li otázky ohledně nákupu, kontaktujte nás!