Stříbrné slitky

Stříbrné investiční slitky pro bezpečné spoření

Investiční stříbrné slitky poskytují v dlouhodobém horizontu ochranu finančních prostředků před inflací. Využijte prodej investičních stříbrných slitků a cihel od společnosti TIWO, spol. s r.o.

  • ✓ Výhodné pořizovací ceny.
  • ✓ Většina sortimentu skladem.
  • ✓ Slitky od švýcarských producentů.
KONTAKTUJTE NÁS

Prodej stříbrných investičních slitků

Začínajícím i zkušeným investorům poskytujeme na prodej lité stříbrné cihly i ražené slitky od švýcarských společností PAMP a Argor Heraeus. Slitky obsahují výhradně ryzí stříbro a jejich hmotnost se pohybuje od 5 do 1 000 g. Originalitu investičního stříbra deklaruje certifikát původu s pečetí kvality a logem dodavatele. Benefitem certifikátu je výborná likvidita slitků na světových trzích.

Poznejte také další oblíbený investiční drahý kov s vysokým potenciálem, kterým je platina a z ní vyrobené platinové mince a platinové slitky.

Diverzifikujte své úspory, investujte do stříbra

Využijte prodej stříbrných investičních slitků a cihel za výhodné ceny a vstupte do světa investic. Prodej drahých kovů zajišťuje společnost TIWO, spol. s r.o. Slušovice. Naši kancelář, ve které vám rádi ukážeme sortiment a poradíme s výběrem, naleznete ve městě Zlín. V případě dotazů nás kontaktujte.