Stříbrné mince

Investiční stříbrné mince ze světových mincoven

Investiční stříbrné mince jsou vhodným nástrojem pro diverzifikaci portfolia. V dlouhodobém horizontu poskytují zajímavou příležitost pro spoření. Podívejte se na nabídku světových investičních mincí.

  • ✓ Výběrový sortiment.
  • ✓ Krátké dodací lhůty.
  • ✓ Výhodná cena bez umělecké přidané hodnoty.
KONTAKTUJTE NÁS

Prodej investičních stříbrných mincí

Stříbrné investiční mince jsou primárně určeny pro investory, kteří nehodlají připlácet za uměleckou hodnotu, jimiž disponují historické, pamětní a sběratelské mince. Cena je závislá pouze na burzovní hodnotě a hmotnosti mince. Nominální hodnota, která je na mincích vyražena, umožňuje mince použít jako zákonné platidla.

Vyberte si ze sortimentu stříbrných mincí, za kterými stojí renomovaní výrobci, rakouská mincovna Münze Östereich, australská mincovna Perth Mint nebo americká, kanadská či jihoafrická mincovna. Stříbrné investiční mince mají hmotnost od 1/2 do 1 000 g a k jejich výrobě bylo použito ryzí stříbro. Pro rozšíření investičního portfolia doporučujeme také prodej stříbrných slitků, platinových mincí a platinových slitků.

Vstupte do světa investic

Využijte prodej investičních stříbrných mincí od společnosti TIWO, spol. s r.o. Slušovice a udělejte první krok do světa investic. A pokud si přejete poradit, prohlídnout si sortiment nebo nabídnout stříbrné mince na výkup, kontaktujte nás a domluvte si schůzku v naší Zlínské kanceláři.