Platinové slitky

Platinové investiční slitky pro diverzifikaci portfolia

Investiční platinové slitky a cihly jsou vhodným doplňkem investičního zlata, neboť hodnotou se přibližují právě k zlatu. Platina zároveň poskytuje diverzifikaci investičního portfolia drahých kovů.

  • ✓ Vysoký investiční potenciál.
  • ✓ Krátké dodací lhůty.
  • ✓ Výborná likvidita.
KONTAKTUJTE NÁS

Prodej platinových investičních slitků

Platina je vzácným kovem, který je hojně využíván v průmyslu i ve šperkařství. Omezené přírodní zdroje pravděpodobně v příštích letech cenu platiny zvýší. Investiční platina by proto společně se zlatem a investičním stříbrem neměla chybět v portfoliu drahých kovů.

Na prodej nabízíme ryzí platinové slitky a cihly od švýcarské společnosti Argor-Heraeus. jejichž hmotnost je 1g, 1Oz a 100g. Investiční slitky jsou zataveny do plastové fólie a na rozdíl od mincí není na nich uvedena nominální hodnota. Likvidita je deklarována certifikátem odpovídající londýnskému standardu Good Delivery.

Objednejte si platinové slitky za výhodné ceny

Využijte prodej investiční platiny od společnosti TIWO, spol. s r.o. Slušovice. Investiční platinové slitky i platinové mince si po domluvě můžete prohlédnout v naší kanceláři ve Zlíně. Nevíte-li si rady s výběrem, kontaktujte nás!