Platinové mince

Platinové investiční mince pro zhodnocení úspor

Platinové mince v posledních letech získávají na oblibě, neboť cena ryzí platiny je srovnatelná s investičním zlatem. Platina, stejně jako ostatní investiční kovy, je vhodná pro spoření v dlouhodobém horizontu.

  • ✓ Krátké dodací lhůty.
  • ✓ Certifikovaná produkce.
  • ✓ Ryzí platina.
KONTAKTUJTE NÁS

Prodej investičních platinových mincí

Platinové investiční mince jsou vhodné pro střadatele, kteří nehodlají připlácet za uměleckou hodnotu, jimiž disponují pamětní, historické a sběratelské mince. V našem sortimentu nabízíme prodej platinových investičních mincí od rakouské mincovny Münze Östereich, jejichž hmotnost je 1 Oz.

Nominální hodnota uvedená na mincích znamená, že mince patří mezi zákonná platidla. Výborná likvidita platinové investiční mince je garantována certifikátem. Cena pro nákup či výkup platinových mincí se odvíjí od ceny na investiční burze.

Investujte do platiny, chraňte své úspory

Využijte výhodný prodej platinových investičních mincí, vyberte si v e-shopu Zlato-slitky-mince.cz od společnosti TIWO, spol. s r.o. Slušovice. Kancelář naleznete ve městě Zlín, kde vám rádi ukážeme investiční platinové a zlaté mince, slitky i investiční stříbro. Potřebujete poradit s nákupem? Kontaktujte nás.